#

Werken bij Laura Metaal

Van gebouw tot brug. Van schip tot hijskraan. De wereld kan geen dag zonder staal. Als medewerker van Laura Metaal sta je dan ook aan de basis van heel veel moois. Wil jij ook meebouwen aan de wereld van morgen? Kom dan ons team van Steel People versterken.

Dankzij onze informele en open werksfeer voel je je vast snel op je gemak. Daarnaast bieden we jou ruimte om te groeien en ontwikkelen. Grijp de kans om te leren van ervaren collega’s. Of help ons om nóg beter te worden in wat we doen door initiatief te nemen. Want ambitieus, dat zijn we zeker. En we hopen jij ook.

Direct naar

Onze werkwaarden
Sollicitatie procedure
Interviews
Wat bieden we
Stage lopen?

Hecht team

Welkom in de wereld van Steel People! Ons betrokken team is erg hecht. Hier kun je zijn wie je bent, worden wie je wilt en doen waar je goed in bent.

Samen groeien

We vinden het belangrijk dat jij het bij ons naar je zin hebt. Daarom investeren we graag in jouw groei. Wat je niveau ook is, wij helpen je om te blijven leren en ontwikkelen.

Own it!

Wij omarmen het krachtige concept van eigenaarschap en je verantwoordelijkheid nemen. In alle lagen van het bedrijf. Het is de drijvende kracht van ons succes, en dat van jou.

Veiligheid

Omdat we werken met zware materialen en machines staat veiligheid voorop. Dat vraagt om alertheid en zorgvuldigheid. We helpen elkaar, maar spreken elkaar ook ergens op aan.

Neem een kijkje bij onze Steel People

Benieuwd wat je straks kunt verwachten? Je toekomstige collega’s vertellen graag hoe het is om bij Laura Metaal te werken. Zo leer je de verschillende functies én onze Steel People alvast kennen.  

#
Alexandra van der Hoff, Office manager

“Ik heb de leukste baan bij Laura Metaal. De veelzijdigheid en flexibiliteit vind ik geweldig, dat past echt goed bij mij.”

Lees het interview
#
Maurice Braken, Meewerkend voorman logistiek

“Ik zie mezelf niet zozeer als voorman, maar als één van de jongens. Doordat ik zelf altijd gewoon heb meegewerkt heb ik hun respect verdiend.”

Lees het interview
#
Paolo Junior, Senior operator

“We doen ons werk echt samen, als team. Doorzetten en afmaken. Als iedereen weer veilig en gezond naar huis gaat is mijn dag geslaagd.”

Lees het interview

Wat wij jou bieden

In ons prima arbeidsvoorwaardenpakket vind je naast wat je standaard mag verwachten ook nog extraatjes die werken bij Laura Metaal nóg leuker maken!

Meer informatie over de salarisrange vind je doorgaans in de vacature. Daarnaast ontvang je vakantiegeld (8%) in mei en krijg je in juli boven op je salaris nog een resultaatafhankelijke winstuitkering.

Als je fulltime werkt krijg je van ons 27 vakantiedagen. Dat is meer dan het wettelijk minimum. Afhankelijk van het ploegenrooster en het aantal uur dat je bij ons werkt krijg je daarbovenop ook nog eens 13 adv dagen. Dat betekent dus 40 vrije dagen per jaar!

Je bouwt pensioen op bij PME, een pensioenfonds voor mensen die werken in de metaal-en techindustrie. Ook kun je gebruik maken van een voordelige collectieve verzekering tegen inkomensterugval bij arbeidsongeschiktheid.

Als werknemer van Laura Metaal kun je gebruikmaken van onze collectieve zorgverzekering. Dat betekent dat je korting krijgt op de premie. En dat voordeel geldt voor je hele gezin. Mooi meegenomen toch?

Ben jij dol op sporten? Dan komt dat goed uit. Want wij betalen een deel van je sportabonnement. Dit doen wij omdat lekker veel bewegen ervoor zorgt dat jij vitaal blijft en goed kunt presteren.

Wij vinden het belangrijk dat jij gezond blijft. Daar hoort ook gezonde voeding bij. Bij ons krijg je gratis arbeidsvitaminen in de vorm van vers fruit op de werkvloer. Zo wordt gezond snacken een stuk makkelijker.

Het is gezellig om elkaar ook buiten werktijd te spreken. Om de teamspirit erin te houden organiseren we daarom leuke events zoals een kerstborrel of sinterklaasfeest. Daarnaast mag je zo nu en dan een leuke attentie verwachten.

De route naar jouw nieuwe baan

Sollicitatie

Laat van je horen! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar ons. Het e-mailadres en de deadline vind je onder aan de vacature.

Selectie

We bekijken je brief en cv. Op basis van de genoemde functie-eisen beoordelen we of je een geschikte kandidaat bent.

Kennismaking

We bellen of mailen je om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. We zijn erg benieuwd naar jou en bespreken graag jouw competenties.

Assessment

Afhankelijk van de functie kan een assessment deel uitmaken van de procedure. Zo krijgen we nóg een beter beeld van jouw talenten.

Arbeidsvoorwaarden

Als het een match is bespreken we samen de details van jouw contract en de arbeidsvoorwaarden. Zo weet je precies wat je mag verwachten.

Welcome

Na het tekenen van je contract treffen we voorbereidingen voor je eerste werkdag. We zorgen voor een zachte landing!

1x-PDF-Laura-KW-Kenny-018.jpg

Op zoek naar een stage?

Wij delen onze passie voor staal graag met studenten. Daarom bieden wij stageplekken aan enthousiaste jongeren die het vak willen leren. Als erkend leerbedrijf bieden wij professionele praktijkbegeleiding en leren we jou alle ins en outs. Laten we samen bouwen aan jouw toekomst!

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor stages, neem dan contact op met:

Marlies Arets
Marlies.arets@laurametaal.com