Onze Steel People maken het verschil

Laura Metaal is uw flexibele partner voor industrie en handel. Met onze geavanceerde decoilinstallaties verwerken we coils tot platen. Nauwkeurig, in elke gewenste maat en met een optimale vlakheid. Onze continue platenbeitsbaan is uniek in Europa, en beitst staalplaten to 30 mm. En onze krachtige narichtmachine weet raad met hoge sterkte staal.

Toch zijn het onze mensen, de Steel People, die het échte verschil maken. Daar zijn wij van overtuigd. In een vak vol uitersten zorgen zij elke dag weer voor balans, zodat we u optimaal kunnen bedienen. Precies dat maakt onze business zo bijzonder.

Onze diensten

Van decoilen en beitsen en verpakken, Laura Metaal heeft het allemaal in huis.

De kracht van tegenstellingen

Ons vak is er een van uitersten. Het zit boordevol tegenstellingen die elkaar op bijzondere wijze complementeren. Dat houdt ons werk elke dag weer interessant én levert voordelen op voor onze klanten.

tonnen_millimeters.jpg

Tonnen versus millimeters

De wereld kan geen dag zonder staal. De volumes zijn enorm. We zijn dan ook gewend om groots te denken: in tonnen. Maar dat betekent niet dat er geen aandacht is voor het kleine. Want ook op de millimeter nauwkeurig zijn is in ons vak essentieel. Een minimale afwijking in uw product kan tenslotte grote gevolgen hebben. Dat vraagt om nauwkeurigheid en vakmanschap. Iets waar onze mensen voor instaan én wat we als erkend leerbedrijf graag meegeven aan toekomstig talent.

“We denken groots zonder daarbij oog voor detail te verliezen.”

Staalhard versus flexibel

Staal is hard. Net als de kwaliteitseisen die wij hanteren. Want Laura Metaal streeft ernaar u een perfect eindproduct te leveren. Aan de basis hiervan staan goed gekwalificeerde mensen, de beste machines en een werkwijze volgens de NEN EN ISO 9001:2015 standaard. Maar staal is ook flexibel. Net als ons betrokken team. Alles kan, binnen de gemaakte afspraken. Als uw externe productieteam stellen we alles in het werk om net dat stapje extra te zetten dat het verschil maakt.

staalhard_flexibel.jpg

Bulk versus maatwerk

Vanwege de omvang van onze activiteiten wordt misschien de indruk van bulkwerk gewekt. Maar niets is minder waar. Elke opdracht is weer anders. Wij verwerken orders met elk een unieke mix van formaat, dikte, levertermijn, toepassing, nabewerking, etcetera. Alles op basis van uw wensen; maatwerk dus. Daarin spelen niet alleen onze geavanceerde machines een grote rol, maar ook de onverdeelde aandacht van onze mensen.

“Elke opdracht is anders, dat maakt maatwerk ons specialisme.”

Service versus topsport

De één maakt wat krom was recht. De ander tovert met de planning. Zo voegt iedereen op zijn eigen manier waarde toe aan het proces. Als Steel People maken wij uw verwachting waar, zodat u die van uw klant kunt waarmaken. Laura Metaal is een servicebedrijf pur sang. Wij willen excelleren in het verlenen van service aan onze klanten. Dat begint bij het zo goed mogelijk begrijpen wat u nodig heeft. Daar maken wij een topsport van!

service_topsport.jpg

Makkelijk versus moeilijk

We garanderen elke klant topkwaliteit en 100% betrouwbaarheid. Daarom kiezen onze medewerkers nooit de makkelijke weg, maar de altijd de beste. Die route wordt samen bewandeld: er is veel aandacht voor samenwerking. We investeren graag in sterke relaties. Met elkaar én met u. Met als resultaat dat klant, frontoffice en productie samen een nauw op elkaar ingespeeld team vormen. Zo maken we wat eerst moeilijk leek makkelijk. En daar plukt u de vruchten van.

“We maken graag gebruik van de kracht van samen.”