Open sollicitatie: Stagiaire Werktuigbouwkunde/Engineering

Laura Metaal Eygelshoven (LME) is een modern fabricage bedrijf dat hard aan de weg timmert met het ontwikkelen van nieuwe producten en geografische expansie. We bedienen drie hoofdmarkten: toelevering van (grote) stalen componenten, road safety producten en damwanden. Met ongeveer 80 medewerkers werken wij aan leidende posities binnen elk van onze markten. LME is onderdeel van Laura Metaal Holding, een groep van bedrijven met ongeveer 200 medewerkers die ook actief is in staalhandel en staalservice.

Laura Metaal is een innovatief en ambitieus bedrijf dat zich kenmerkt door een doordachte internationale groeistrategie, enthousiaste medewerkers, en een hoge kwaliteitstandaard. We bieden een boeiende werkomgeving waar persoonlijke groei en ontwikkeling van groot belang is. Wij zoeken per direct een

Stagiaire Werktuigbouwkunde/Engineering M/V (1,0 fte)

Ben jij op zoek naar een inspirerende stage waarbij je jezelf op professioneel en persoonlijk vlak kunt ontwikkelen? Wil je continu uitgedaagd worden om het beste uit jezelf te halen? Kortom een stage die er echt toe doet! Laura Metaal biedt jou deze mogelijkheid.

Wat ga je doen?

Het ontwikkelen en opstellen van een alles omvattend productiedocument met het pakket van eisen van de klant. Volledig technisch en logistiek onderbouwd t.b.v. productie. In combinatie met de begeleidende werkorder zal dit document de “rode” draad worden die door productie bij alle disciplines gehanteerd word.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je volgt een technische Mbo+ of Hbo-opleiding Werktuigbouwkunde of Engineering.
  • Je hebt affiniteit met techniek.
  • Je neemt eigen initiatief.
  • Je bent resultaatgericht.
  • Je werkt zelfstandig.
  • je bent gedreven.


Wat bieden we jou?

We bieden je een uitdagende en leerzame stage met goede begeleiding. Vooraf stellen we in overleg met jou een duidelijke afstudeeropdracht samen, zodat aan de eisen van je opleiding wordt voldaan. Je kunt waardevolle ervaring opdoen binnen een internationale georiënteerde organisatie en Nederlands enige maakindustrie. Je kunt rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van verbeterdoelstellingen. Een goede stagevergoeding spreekt voor zich.

Wat is jouw werkomgeving?

Je komt te werken in een kantoor omgeving bij collega’s die werkzaam zijn binnen de afdeling werkvoorbereiding. Locatie: Eygelshoven (Kerkrade).

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je CV en motivatie naar claudia.harrer@laurametaal.nl.

Is deze vacature niet geschikt voor jou, maar ken je iemand die perfect in dit profiel past? Stuur deze vacature gerust door.