Medewerker Order Handling (m/v)

Krijg jij energie van plannen, coördineren en helder communiceren? Ben jij graag de spin in het web en houd jij altijd het overzicht? Ben jij klantgericht en heb jij een goed gevoel voor de Nederlandse en Duitse taal? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven en nodigen wij jou graag uit om te solliciteren! 

Laura Metaal is een modern staalverwerkend bedrijf met een rijke historie en kent momenteel een aantal kernactiviteiten waaronder het in loondienst decoilen en beitsen van warmgewalst staal en handel in en opslag van coils en platen. Met geavanceerde decoilinstallaties worden rollen staal getransformeerd naar plaatmateriaal, waarbij kwaliteit, veiligheid, leverbetrouwbaarheid en kostenbeheersing de kritische succesfactoren zijn. Daarnaast beschikt Laura Metaal over een state-of-the-art plaatbeitsbaan, een automatische inpaklijn en een overdekt warehouse voor 100 kiloton staal. Ook beschikt Laura Metaal over een onafhankelijke BV, genaamd Steel Test Lab B.V., waar wij in ons laboratorium alle voorkomende staalproeven uitvoeren op de meest betrouwbare testapparatuur. Laura Metaal bestaat uit een groep van bedrijven met ongeveer 90 werknemers verdeeld over de vestigingen in Maastricht en Beverwijk.

Laura Metaal heeft veiligheid op nummer 1 staan, is een servicegericht, innovatief en ambitieus bedrijf dat zich kenmerkt door een doordachte groeistrategie, een hoge kwaliteitstandaard, enthousiaste medewerkers een (intern) open, informele wijze van communicatie in een platte organisatie. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn belangrijke waarden binnen de organisatie.
 
Vanwege interne doorstroom zijn we binnen de afdeling Bedrijfsbureau op zoek naar een: 

Medewerker Order Handling (m/v)

Als Medewerker Order Handling voel jij je als een vis in het water in de dagelijkse hectiek van planning en administratie. In deze leuke fulltime job ben jij de spil tussen de productie en klanten en transporteurs. 

Jij verzorgt de orderontvangst en de administratieve verwerking voor (internationale) klanten. Je verzamelt gegevens uit de productie en laadopdrachten en plant zelfstandig de werkzaamheden in. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor de voorraadadministratie waarbij maximalisatie van het productieresultaat en hoge omloopsnelheid centraal staan. 
 
Je gaat aan de slag in een informeel klein team van 5 medewerkers van de afdeling bedrijfsbureau. 

Gevraagde kennis en ervaring
 • Je hebt een opleiding (MBO4); 
 • Ervaring in order afhandeling en logistiek is een pre, maar zeker geen must;
 • Je houdt het overzicht in drukte en werkt nauwkeurig en gestructureerd;
 • Je bent stressbestendig, flexibel en klantgericht;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal is een must voor deze functie. Het is voor ons mooi meegenomen indien jij meerdere talen beheerst. 
Wat wij bieden
 • Uitdagende en afwisselende functie in een informele omgeving en platte organisatie. 
 • Intentie tot een vast dienstverband.
 • Prima arbeidsvoorwaardenpakket met 27 verlofdagen en 13 adv dagen op fulltime basis, een collectieve zorgverzekering en pensioen.
 • De salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring. 
 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke inbreng.
 • Een no-nonsense werkomgeving bij een succesvolle en groeiende organisatie.
 • Werkomgeving waarbij gezondheid en goede voeding centraal staan (vers fruit op de werkvloer en werkgeversbijdrage in sportabonnement, fietsplan e.d.)
 • Veel ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en de ruime mogelijkheden om opleidingen of trainingen te volgen.
Geïnteresseerd?      

Hebben wij jouw interesse gewekt? Dan nodigen wij jou graag uit om je CV en motivatie naar ons toe te sturen (anne.vanbree@laurametaal.nl).