Wij zoeken een operator (m/v)

Locatie: Maastricht

Heb jij ervaring als operator en beschik jij over technisch inzicht? Ben jij proactief en kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Ben jij in staat om je de processen binnen onze organisatie snel eigen te maken? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven! 

Over Laura Metaal

Laura Metaal is een modern staalverwerkend bedrijf met een rijke historie en kent momenteel een aantal kernactiviteiten waaronder het in loondienst decoilen en beitsen van warmgewalst staal en handel in en opslag van coils en platen. Met geavanceerde decoil-installaties worden rollen staal getransformeerd naar plaatmateriaal. Waarbij kwaliteit, veiligheid, leverbetrouwbaarheid en kostenbeheersing de kritische succesfactoren zijn. Daarnaast beschikt Laura Metaal over een state-of-the-art plaatbeitsbaan, een automatische inpaklijn en een overdekt warehouse voor 100 kiloton staal. Laura Metaal bestaat uit een groep van bedrijven met ongeveer 150 werknemers verdeeld over de vestigingen in Maastricht en Beverwijk.

Laura Metaal is een servicegericht, innovatief en ambitieus bedrijf dat zich kenmerkt door een doordachte groeistrategie, een hoge kwaliteitstandaard, enthousiaste medewerkers, een (intern) open, informele wijze van communicatie in een platte organisatie. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn belangrijke waarden binnen de organisatie.

Vanwege groei zijn we ter uitbreiding van de afdeling Productie op zoek naar een fulltime gedreven:

Operator (m/v)

Als Operator ben je werkzaam in een semigeautomatiseerd productieproces en ben je verantwoordelijk voor de machine output. Jij zorgt ervoor dat de machines op de juiste veilige wijze worden in- en afgesteld. Daarbij ben jij in staat om (dreigende) afwijkingen of storingen te verhelpen, indien nodig raadpleeg je de meewerkend voorman of Hoofd Productie. De staalplaten moeten voldoen aan kwaliteitseisen en jij voert kwaliteitscontroles uit om de kwaliteit te waarborgen. Ook verricht jij eerstelijnsonderhoud aan machines, materialen en gereedschappen.

Gevraagde kennis en ervaring

 • Opleiding op MBO Operator niveau 2 of soortgelijk niveau.
 • Ervaring als operator.
 • Bereidheid tot het werken in ploegendiensten.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij jou bieden

Naast een hartstikke mooie baan in een dynamisch bedrijf bieden wij jou natuurlijk nog veel meer, namelijk:

 • Uitdagende en afwisselende functie in een informele omgeving en platte organisatie.
 • Intentie tot een vast dienstverband.
 • Prima arbeidsvoorwaardenpakket met 27 verlofdagen en (afhankelijk van ploegenrooster) 13 adv dagen op fulltime basis, een collectieve zorgverzekering en pensioen.
 • De salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Veel ruimte voor jouw persoonlijke inbreng.
 • Een no-nonsense werkomgeving bij een succesvolle en groeiende organisatie.
 • Werkomgeving waarbij gezondheid en goede voeding centraal staan (vers fruit op de werkvloer en werkgeversbijdrage in sportabonnement, fietsplan e.d.).
 • Een goede balans tussen werk en privé, bijvoorbeeld vanwege onze flexibele werktijden en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.
 • Veel ruimte om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en ruime mogelijkheden om opleidingen of trainingen te volgen.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Dan nodigen wij jou graag uit om je CV en motivatie te sturen naar Marlies Arets: marlies.arets@laurametaal.nl.