Flexibele partner voor industrie en handel

Met de geavanceerde decoilinstallaties verwerken we coils tot platen. Nauwkeurig, in elke gewenste maat en met een optimale vlakheid. Wij beschikken over twee van de modernste decoillijnen, de Sundwig Kohler-lijn en de zware FIMI-lijn. Onlangs hebben wij een unieke platenbeitsbaan in gebruik genomen. Deze lijn is de enige continue platenbeitsbaan in Europa.

Betrokken mensen

Onze mensen maken het verschil. Laura Metaal investeert continu in de ontwikkeling en opleiding van zijn mensen. Laura Metaal is een servicebedrijf pur sang. Wij willen excelleren in het verlenen van service aan onze klanten. Dat begint bij het zo goed mogelijk begrijpen wat u nodig heeft. Vakmanschap en begrijpen wat belangrijk is voor de klant staan voor alle medewerkers voorop.

Laura Metaal Staalcenter Maastricht streeft naar een perfect eindproduct. Naast betrokken, goed gekwalificeerde mensen en de beste machines, is ook de werkwijze cruciaal. Laura Metaal Staalcenter Maastricht beschikt over het NEN ISO 9001:2015 certificaat. Laura Metaal Staalcenter Maastricht is ook gecertificeerd voor het herwaarmerken van metalen.