SafeZone Protect Single Portal

De dreiging van terrorisme neemt steeds meer toe en een betere bescherming van mensen en eigendommen is nodig. SafeZone Protect Single Portal is ontwikkeld om te voorkomen dat zware voertuigen binnendringen in gebieden die beschermd moeten worden met behoud van bereikbaarheid voor voetgangers.

SafeZone Protect Single Portal, met succes getest volgens IWA14-1 / ASTM F2656, bestaat uit barriers, variabele hoekstukken en poorten voor passerende voetgangers. SafeZone Protect Singe Portal is gemaakt van hoogwaardig S355-staal en is versterkt met hoogsterkte staalsoorten. SafeZone Protect Single Portal biedt maximale bescherming en behoudt bereikbaarheid voor voetgangers.

Snelle intallatie

SafeZone Protect Single Portal wordt geleverd in lichte voorgemonteerde elementen van 5,8m lang. De hoogte van de barrier is ongeveer 806mm. SafeZone Protect Single Portal heeft een unieke QuickLink-connector voor een snelle installatie.

De SafeZone Protect Single Portal is zeer eenvoudig te installeren en is verankerd in asfalt of beton. Vanwege het gebruik van hoge kwaliteit S355 staal versterkt met S700 hogesterkte staal, is de barrier in staat tot hoge impacts. Voor nog meer kracht wordt de top versterkt met een U-balk. De SafeZone Protect Single Portal is met succes getest volgens IWA14-1 / ASTM F2656-15, wat overeenkomt met een 30 mph (50kmh) 90 graden botsing met een vrachtwagen van 7,2 ton. Testresultaat van dit systeem is P1 (-1,4m).

SafeZone Protect30

Contact


Om aan te tonen dat u geen robot bent, vragen we u hieronder de rekenopgave in te vullen. Bedankt!

Wat is de uitkomst van:
6 + 8 =
  andere rekenopgave

Voordelen

  • Bescherm kwestbare omgevingen
  • IWA14-1/ASTM F2656-15
  • Relatief laag gewicht
  • Quicklink connector
  • Snelle en makkelijke montage
  • Onderhoudsvrij
Product Testnorm Vehicle class Impact speed Impact angle Test result Rating
SafeZone Protect Pedestrian Portal IWA 14-1 N2B 30mph 90 Pass Wall V/7200[N2B]/48/90:-0.4 (Performance rating)
SafeZone Protect Pedestrian Portal ASTM F2656 C7 30mph 90 Pass -4.6ft (Designation P1) (Penetration rating)